Biografi

Jeg er født i 1971 , gift og mor til 4 børn. Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet med mennesker i mere end 20 år. Jeg oplever, at jeg gennem mit arbejde, har fået stor indsigt i og forståelse for menneskes forskelligheder .
Jeg betragter denne erfaring som et solidt fundament for min egen væren i relation med mennesker og verden.

Jeg har taget den 4 årige psykoterapeutiske uddannelse på Akademiet for psykoterapi www.akademietforpsykoterapi.dk .
Uddannelsen er godkendt af psykoterapeutforeningen.

I januar måned 2013 påbegyndte jeg efteruddannelsen som familieterapeut ved Akademiet for Psykoterapi, jeg forventer at afslutte denne i november 2013.

Ligeledes påbegyndte jeg i oktober 2012 den 3 årige uddannelse som Body-sds kropsterapeut www.body-sds.dk ved Body-sds i Parken. Jeg forventer at afslutte i oktober 2015.

En behandling er en kombination af forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, body-sds-aku og zonetryk samt frigørelse af led hertil kommer indføling samt viden om, hvordan traumer sætter sig i kroppen  Åndedrætsterapi er en del af behandlingen - her guides du i at trække vejret dybt på den for behandlingen rigtige måde. Åndedrættet er vigtigt, da det er med til, at lette frigørelsen af led og muskler. 

Under min uddannelse til Body-sds kropsterapeut - tilbyder jeg elevbehandlinger i body-sds massage, kontakt mig for tid og pris.